L’equip infantil del Club, vencedor del Torneig de waterpolo de la II edició del Santa Eulàlia Cup 2018

II SANT EULÀLIA CUP 2018.

L’equip infantil del Club, va proclamar-se vencedor del Torneig de waterpolo de la II edició del Santa Eulàlia Cup 2018, disputat a les instalacións de l’Associació Esportiva de Santa Eulàlia (AESE). Els Oriol, Pau, Bernat, Alex, Edson, Tomás, Arnau, Pablo, Niko, Adam i Edu, van ser els protagonistas d’aquesta victoria, victoria que s’uneix a les aconsseguides en el Torneig de Waterpolo Turia, disputat aquesta semana santa a Valencia i al segon lloc aconsseguit al Torneig de San Adrià on es va perdre a la fase final amb el CNA Barceloneta, on el nanos van disputar la victoria i finalment perdent per tant sols, dos gols de diferència.

Felicitar el gran esperit competitiu i punt d’honor dels nanos que en tot moment van demostrar les ganes i il.lusió per aconsseguir el trofeo, malgrat la qualitat i nivell dels equips participants (Mediterrani, Sabadell i al mateix Morvedre de València).

Ara caldrà arrodonir la magnifica temporada aforntant amb les mateixes ganes, il.lusió i compromís el proper campionat de Catalunya que es disputarà a finals d’aquest mes de juny a les picine municipals de Montjuïc.

Felicitar a la grada pel suport demostrat al llarg de la competició.


RESULTATS:

CN Montjuïc CN Catalunya 9 3
AESE CN Montjuïc 5 6
CN Montjuïc Morvedre 15 7
L`Hospitalet CN Montjuïc 5 6
Semifinal
CE Mediterrani CN Montjuïc 4 5
Final
CN Montjuïc CN Sabadell 10 8

CLASSIFICACIÓ:

  • CN Montjuïc
  • CN Sabadell
  • CE Mediterràni