Fes-te soci

avantatgesAvantatges de ser Soci del Club Natació Montjuïc

Ser Soci del Club de Natació de Montjuïc et garanteix poder gaudir d’un ampli ventall d’activitats i avantatges únics: accés gratuït a les instal·lacions i al nostre programa d’activitats dirigides, descomptes en cursos, escoles i campus esportius, entrenament i competició, participació en esdeveniments esportius i socials de tot tipus i molt més. Però com sabem que l’esport no ho es tot, també volem oferirte avantatges que t’acompanyen al teu día a día més enllà del Club ¿Vols coneixer-los? Descubrix els Avantatges de ser soci seguint aquest enllaç.


comfersesociCom fer-se Soci del C. N. Montjuïc?

Fer-se Soci del Club de Natació Montjuïc és molt fàcil! Pots fer-ho online, omplint les dades del formulari “Donar-se d’alta” que trobarás a la secció “Connecta’t” d’aquesta web. També pots donar-te d’alta al Club presencialment a les nostres Oficines. Una vegada omplerts els formularis inicials, caldrà arribarse a les Oficines del Club per tal de signar-los i fer entrega al nou soci de la seva tarjeta de soci i les dades d’identificació per a poder accedir lliurement a totes les instal·lacions del Club.


Tarifes d’estiu Juny, Juliol i Agost 2018

A la Ciutat Esportiva Montjuïc volem que gaudeixis de la natura i l’esport enmig de la teva ciutat.

 

Quota ADULT 90,00 €

Quota mensual per a una
persona de 16 a 65 anys

Quota INFANTILS I 20,00 €

Nen o nena de 3 a 4 anys

Quota SENIOR 75,00 €

Quota mensual per a una
persona de 66 anys o més

Quota INFANTILS II 27,00 €

Nen o nena de 5 a 9 anys

Quota FAMILIAR 180,00 €

Quota mensual per a famílies
de 2 adults + 2 nens fins a 17 anys

Quota INFANTILS III 45,00 €

Nen o nena de 10 a 15 anys

En el moment de fer l’inscripció s’haurà d’abonar en concepte de matrícula: 25€ per a les Quotes infantils II i III, 60€ per a les Quotes Individuals i 120€ per a la Quota Familiar.

Si continues amb nosaltres fins el 31 de Desembre de 2018, et tornem l’import de la matrícula aplicant un descompte de de 20€ a les quotes de Octubre, Novembre i Desembre.

 


Contacta amb nosaltres!

Si necessites més informació sobre el nostre Club, les activitats disponibles, les nostres tarifes o tens qualsevol dubte, pots trucar-nos al telèfon 933 318 288 o pots fer servir el formulari que trobaràs a continuació per a posar-te en contacte amb nosaltres, no oblidis utilitzar un mail útil i accesible al qual puguem fer-te arribar la nostra resposta! Estarem encantats d’ajudarte!

Accepte les condicions d'ús i la política de privacitat

Comments are closed