Fes-te soci

avantatgesAvantatges de ser Soci del Club Natació Montjuïc

Ser Soci del Club de Natació de Montjuïc et garanteix poder gaudir d’un ampli ventall d’activitats i avantatges únics: accés gratuït a les instal·lacions i al nostre programa d’activitats dirigides, descomptes en cursos, escoles i campus esportius, entrenament i competició, participació en esdeveniments esportius i socials de tot tipus i molt més. Però com sabem que l’esport no ho es tot, també volem oferirte avantatges que t’acompanyen al teu día a día més enllà del Club ¿Vols coneixer-los? Descubrix els Avantatges de ser soci seguint aquest enllaç.


comfersesociCom fer-se Soci del C. N. Montjuïc?

Fer-se Soci del Club de Natació Montjuïc és molt fàcil! Pots fer-ho online, omplint les dades del formulari “Donar-se d’alta” que trobarás a la secció “Connecta’t” d’aquesta web. També pots donar-te d’alta al Club presencialment a les nostres Oficines. Una vegada omplerts els formularis inicials, caldrà arribarse a les Oficines del Club per tal de signar-los i fer entrega al nou soci de la seva tarjeta de soci i les dades d’identificació per a poder accedir lliurement a totes les instal·lacions del Club.


Quotes Juny, Juliol i Agost 2019

A la Ciutat Esportiva Montjuïc volem que gaudeixis de la natura i l’esport enmig de la teva ciutat.

 

Quota ADULT 95,00 €

Quota mensual per a una
persona de 16 a 65 anys

Quota INFANTILS I 20,00€

Nen o nena de 3 a 4 anys

Quota SENIOR 75,00 €

Quota mensual per a una
persona de 66 anys o més

Quota INFANTILS II 27,00 €

Nen o nena de 5 a 9 anys

Quota FAMILIAR 190,00 €

Quota mensual per a famílies
de 2 adults + 2 nens fins a 17 anys

Quota INFANTILS III 45,00 €

Nen o nena de 10 a 15 anys

En el moment de fer l’inscripció s’haurà d’abonar en concepte de matrícula 30€ per a la Quota Infantils III, 60€ per a les Quotes Individuals i 90€ per a la Quota Familiar

…I a més, si continues amb nosaltres fins el 31 de Desembre de 2019, et tornem l’import de la matrícula aplicant un descompte a les quotes d’Octubre, Novembre i Desembre.


Contacta amb nosaltres!

Si necessites més informació sobre el nostre Club, les activitats disponibles, les nostres tarifes o tens qualsevol dubte, pots trucar-nos al telèfon 933 318 288 o pots fer servir el formulari que trobaràs a continuació per a posar-te en contacte amb nosaltres, no oblidis utilitzar un mail útil i accesible al qual puguem fer-te arribar la nostra resposta! Estarem encantats d’ajudarte!

Accepte les condicions d'ús i la política de privacitat

*El Club Natació Montjuïc us informa que disposa d’un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, així com un arxiu documental i un altre audiovisual general que contenen dades i informació de caràcter personal que formen part de la BASE DE DADES GENERAL D’ADMINISTRACIÓ DEL CLUB NATACIÓ MONTJUÏC.
La finalitat de la seva creació, existència, manteniment i ús és el tractament de la informació i les dades amb la finalitat de prestar els serveis i activitats que ens sol·liciteu, mantenir-vos informats de les nostres activitats i donar complimenta les finalitats del Club Natació Montjuïc.
Els destinataris de la informació i de les dades són tots els departaments i col·laboradors del Club Natació Montjuïc que siguin necessaris per al compliment de les finalitats expressades al paràgraf anterior, els estaments oficials als quals estem obligats a cedir les seves dades, així com els centres sanitaris corresponents en cas d’urgència.
El Club Natació Montjuïc en el desenvolupament dels seus serveis i activitats pot realitzar reportatges de caràcter fotogràfic i audiovisual als participants i podrà, amb les finalitats esmentades, publicar-lo en els seus mitjans propis, com ara, pàgines web, revistes, altres publicacions, catàlegs comercials de difusió d’activitats o cedir-los a entitats col·laboradores o d’informació general (mitjans de comunicació).
La negativa a facilitar les dades demanades suposarà la impossibilitat de ser atès ordinàriament en els nostres serveis i tindrà com a conseqüència la impossibilitat de participar en les activitats sol·licitades.
En tot cas i en qualsevol moment, podeu consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-vos que tractem les vostres dades dirigint-vos a les nostres oficines, situades al carrer Segura,36 de Barcelona, o bé per mail al correu cnm@cnmontjuic.cat
Tot això segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’RD 1720/2007 de 21 de desembre de desenvolupament de la mateixa, la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i del Comerç Electrònic i les Directives 95/46/CE i 2000/31/CE. Pot consultar la nostra política de privacitat per a méss informació.

Comments are closed