Ha mort Jaume Monzó i Cots, soci històric del Club

Ha mort en Jaume Monzó i Cots als 73 anys (1946-2020), soci històric del CN Montjuïc. Com a nedador va ser un dels grans referents de la natació espanyola. Subcampió d’Europa en els 200 metres esquena l’any 1966, en Jaume va ser olímpic als Jocs de 1968. El seu extraordinari currículum esportiu també incloia sis títols de campió d’Espanya en els 200 metres esquena, sent 10 vegades rècord estatal de la distància.

La vinculació amb el CN Montjuïc va durar tota la seva vida. En Jaume venia gairebé cada dia al Club, i jugava amb l’equip de veterans de waterpolo. El dia de Nadal va participar a la tradicional Copa Nadal de natació al Port de Barcelona, en què va acabar segon de la seva categoria. També estava vinculat a la Federació Catalana de Natació, on actualment era el secretari de la comissió de rècords i estadístiques, vocal de la comissió de guardons i vocal de la comissió del centenari de la Federació.

Aquest dijous a les 11.30h se celebrarà el funeral al Tanatori de les Corts. Des del Club enviem el nostre condol a tots els seus amics i familiars en aquests dies tan durs. Descansa en pau, Jaume. Et trobarem a faltar.