El Fasttriatló-C.N. Montjuïc, Campió d’Espanya de Clubs de Triatló 2018

El Fasttriatló CN Montjuïc, es va proclamar campió d’Espanya de Triatló per clubs en la categoria de Primera Divisió masculina, derrotant al Cidade de Lugo Fluvial, segon classificat, i al Diablillos Rivas Mar de Pulpí, que va ocupar la tercera posició en la penúltima jornada de la Liga Loterias i Apuestas del Estado.

Fasttriatlon CN Montjuïc, campió d’Espanya masculí de Triatló per clubs a Sevilla

El Fasttriatló CN Montjuïc es va proclamar campió d’Espanya de Triatló per clubs en la categoria de Primera Divisió masculina, derrotant al Cidade de Lugo Fluvial, segon classificat, i al Diablillos Rivas Mar de Pulpí, que va ocupar la tercera posició en la penúltima jornada de la Lliga Loteries i Apostes de l’Estat. El guanyador de la cursa individual masculina de primera va ser Ignacio González, per al Arcade Inforhouse Santiago. Segon creuava la línia de meta Michele Sarzilla, del Prat Triatló 1904, i tercer era Javier Romo, de l’Casman Triatló Albacete.

L’equip català que lidera Albert Parreño necessita avançar en dues posicions a l’Cidade Lugo Fluvial en l’últim campionat de la Federació Espanyola de Triatló de l’any 2018, disputant el títol de Relleus Mixtes en la matinal de diumenge. El Arcade Inforhouse Santiago apunta a la tercera plaça de la Lliga Loteries masculina. Ander Noaín, del Saltoki Diquesi Trikideak, es va adjudicar el mallot Loteries amb el Triatló com a millor nedador en la carrera de Primera Divisió, en la qual sortia el primer del segment de natació.