Campionat de dominades i press banca

El CN Montjuïc organitzarà el proper dijous 12 de març a les 19h el primer campionat de dominades i press banca. El gimnàs del Club serà l’escenari d’aquesta competició que constarà de dues proves. D’una banda, els i les participants tindran tres intents per fer el màxim de repeticions de dominades amb un descans de minut i mig entre cada intent. Al final de les tres rondes, se sumaran totes les repeticions executades. La prova de press banca es farà amb 20 quilos per banda, buscant el màxim de repeticions possibles també amb un descans de minut i mig entre cada tanda. Es comptabilitzaran el total de repeticions realitzades.

Un jutge serà l’encarregat de comprovar que la tècnica dels participants és correcta. El guanyador serà el que sumi més repeticions comptant les dues proves. En cas d’empat, es decidirà en una única ronda de flexions.

El campionat té un nombre limitat de places a 15 participants. Les inscripcions, que es tancaran l’11 de març, es realitzen a través de la pàgina web i de la recepció del Club.