Així va ser el 2º Torneig Marea Verda en el CNM!!

A las 14:15 del viernes 16 comenzaron los primeros partidos del II Torneo de waterpolo Cadete “MAREA VERDE” en nuestra piscina. Tres días llenos de pasión per este deporte! En esta entrada encontrarás toda la información del evento! No te lo pierdas!!!

Prensa


Este pasado día 17, la Betevè entrevistó al director del Torneo Marea Verde, Josep Maria Valls. Os dejamos la entrevista a continuación; Para verla junto a la noticia original en la página de la Betevè, seguid el siguiente enlace.

Dia 16 de Juny


Quadre de competició (Click sobre la image per a veure-ho a mida completa)

El Torneig va començar amb el salt a l’aigua a les 14:15 del CN L’Hospitalet i el CN Ciutat de Palma a la piscina 1 i el CN Premià i el CW Castelló a la piscina 2. Aquests primers i trepidants partits van refrescar la calorosa tarda i es van saldar amb la victòria del CN l’Hospitalet sobre el Ciutat de Palma (9-7) i la del CN Natació Premià sobre el CW Castelló (8-3).

La jornada prosigió amb la indiscutible victòria del CN Olot sobre el CW Sant Adrià (12-2), el CN Sant Feliu es va imposar al CN Calvià (11-4). Una mica més tard el CN Montjuïc A s’alçava amb la victòria sobre el CN Portugalete (17-1) mentre el CN Poblenou vencia el CN Badia (9-4). El CN Mataró va guanyar el duel contra el CN Ciutat de Palma (12-8) en un trepidant partit mentre el CN Premià s’imposava al CM l’Hospitalet (10-5). Passades les 18:30, el CN Granollers sortia victoriós davant del CN Rubí B (8-4) a la Piscina 1 del temps a la 2 el CN Olot s’alçava amb la victòria sobre el CN Montjuïc B (13-3). El CN Sant Feliu es va imposar al CN Rubí A (7-6) i el CN Minorisa vencia davant del CN Calvià (4-8).

Era a prop la recta final quan el CN Molins de Rei es va alçar amb amb una indiscutible victòria sobre el CN Portugalete (19-1) en un trepidant partit mentre el CN Montjuïc A vencia el CN Poble Nou (14-6). Els últims partits de la jornada ens van deixar la victòria del CN Rubí B sobre el CN Montjuïc B (8-6) i la gran victòria del CN Minorisa sobre el CW Sallent (10-2).

Així van les diferentes classificacions al final de la segona jornada de grups (divendres)

Dia 17 de Juny


Quadre de competició actualitzat (clic a sobre per veure mida completa)

A les 9:00 del matí arrenca la segona jornada del Torneig Marea Verda! El CN Mataró s’emporta la primera victòria del dia contra el CW Castelló (14-5) mentre a la piscina 2 el CN Poble Nou s’imposa al CN Portugalete (8-7) després d’un emocionant i igualadíssim partit.

La jornada segueix amb la inqüestionable victòria del CN Granollers sobre el CW Sant Adrià (11-4) i la del CN Olot sobre el CN Rubí B (8-2). A penes despunten les 11 del matí quan el CN Rubí A triomfa sobre el CN Sallent (22-2) i el CN Sant Feliu venç el CN Minorisa (12-4). Els va seguir la victòria del CN Molins de Rei sobre el CN Badia (12-4) i la del CN Premià contra el CN Ciutat de Palma (11-5), prop del migdia, el CN Mataró es va imposar al CN l’Hospitalet ( 12-6) i el CW Castelló es va veure superat pel CN Ciutat de Palma (4-7), el CN Granollers va vèncer el CN Montjuïc B (5-3) i el CW Sant Adrià va ser vençut pel CN Rubí B (3 -14). Els últims partits del matí ens van deixar l’aclaparadora victòria del CW Sant Adrià sobre el WP Sallent (22-7) i la del CN Rubí A sobre el CN Calvià (7-3).

Després del descans, vam poder gaudir de dos emocionants partits de mans del CN Molins de Rei, que va vèncer el CN Montjuïc A (8-6) i del CN Badia, que es va imposar al CN Portugalete (9-8). A continuació el CN Mataró va vèncer el CN Premià (11-8) i el CN L’Hospitalet es va imposar al CW Castelló (9-6). Els van seguir dos dels partits més emocionants de la jornada, amb el ajustadíssim joc en el qual es va imposar el CN Olot es va imposar al CN Granollers (7-6) i l’empat entre el CN Montjuïc B (1p) i El CW Sant Adrià (2p) (5-5), Gairebé a les 19:00 de la tarda, el CN Sallent es veia superat pel CN Calvià (4-15) mentre el CN Rubí a aconseguia una gran victòria sobre el CN Minorisa (12- 1). Els últims, que no menys emocionants partits de la jornada ens van deixar l’increïble resultat del CN Molins de Rei, que va vèncer el CN Poble Nou (14-3) i la victòria rodona del CN Montjuïc A, que va vèncer el CN Badia (13- 0).

Així van quedar les classificacions de Grups una vegada resolta la segona jornada:

Día 18 de Junio


Quadre de l’horari de les semifinals i finals de la jornada (Clic en la imatge per veure mida completa)

L’última jornada ens va deixar partits molt disputats, començant amb els equips classificats en els llocs 17-20: el CW Castelló (1p) va empatar amb el CN Montjuïc B (3p) (9-9) en la primera trobada del dia i el CN Sallent es va veure superat pel CN Portugalete (5-7). En la classificació de 13 a 16 el CN Ciutat de Palma va aconseguir la victòria davant del CW Sant Adrià (7-6) mentre el CN Minorisa queia davant del CN Badia (3-5). La lluita per la classificació de 9 a 12 va ser especialment renyida, deixant-nos dos empats: El del CN L’Hospitalet (2p) contra el CN Rubí B (0p) (6-6) i el del CN Calvià (2p) contra el CN Poble Nou (1p) (6-6). En la classificació de 5 a 8 el CN Premià es va imposar al CN Granollers (11-8) mentre el CN Rubí (3p) i el CN Montjuïc A (1p) empataven (5-5), finalment en la lluita per la classificació de 1-4, el CN Mataró es va alçar amb la victòria sobre el CN Olot (9-6) i el CN Sant Feliu va vèncer el CN Molins (6-5).

CN Mataró, campió del 2º Torneig de waterpolo cadet Marea Verda!!


L’equip campió d’aquesta segona edició del nostre torneig ha estat el Centre Natació Mataró. Enhorabona !!

Guanyadors dels sortejos!


El guanyador del sorteig de la Tablet cedida per Sanitas, ha estat L’Anna Castelló Calderón!

El guanyador del sorteig del lot TURBO, ha estat Alberto Cristofol!

Grup de voluntaris del 2º Torneig de waterpolo cadet Marea Verda


 

Y este es el grupo de voluntarios del 2º Torneo de waterpolo cadete MAREA VERDE. Importantísima y desinteresada tarea la de la organización y protocolo, acompañamiento de equipos, ventas en las carpas, control de vestuarios y piscina, el catering, el arbitraje y mesas, redes sociales y fotografía, pero especialmente a los encargados del acceso y el parking.

Moltes gràcies a tots, sense vosaltres res d’això seria possible!!