SOLPORT organitza el 1er torneig Americà de Pádel

Solport, proveïdor de referència de solucions tecnològiques per a operadors logístics, va organitzar, amb èxit, el I Torneig Americà de Pàdel per a clients i empreses del sector logístic del Port de Barcelona.

Com a mostra d’això, la gran afluència de jugadors, va permetre organitzar un esdeveniment esportiu basat en el bon companyerisme i esportivitat dels assistents. Durant més de 3 hores, els assistents van poder gaudir de les instal·lacions descobertes del Club Natació Montjuïc ubicat estratègicament a la muntanya màgica de Montjuïc, amb ampli espai tant per a la pràctica esportiva com per a la realització de l’esdeveniment post-partit. Després del torneig, Solport va organitzar un còctel per a tots els assistents, on es van lliurar els trofeus simbòlics per als guanyadors. En aquest cas, el primer classificat va ser Alexis Monclús representant al Grup Cortenosa i el segon classificat va ser Andy Villanueva, representant al Grup Garland.

Solport va agrair als assistents la seva implicació en un esdeveniment molt més lúdic i divertit de què està acostumat el sector i aprofitar per convocar a tots assistents al 2n torneig americà que té previst organitzar a finals de primavera que estarà de nou obert per a empreses transitàries, agents consignataris, magatzems, etc … va rostir com els operadors logístics espanyols amb presència al Port de Barcelona.

Podeu llegir la notícia en la seva font oríginal en el següent enllaç