Resultats i seguiment del campionat d’Espanya 3ª Masculí Absolut Waterpolo


Jornada del 13/05/2016 – Divendres

Primera jornada acabada! A la Zona B, Rubí i L’Hospitalet lideren el Grup 1 amb tres punts, mentre que Montjuïc i Corunya ho fan en el 2.

Al CN Montjuïc, CN Rubí B i CN L’Hospitalet han vençut sense problemes a CW Pontevedra (15-5) i CW Albacete (11-2) en el Grup B-1. Pel que fa al Grup B-2, CN Corunya s’ha imposat al CD Fortuna (9-13) i CN Montjuïc ha fet el mateix davant del CW Navarra C (18-9). Tots dos lideren amb tres punts.

Els equips catalans han resolt facilment els seus partits, i el partit que ha enfrontat a l’equip de Donosti, el Fortuna, i el C.N.Coruña, ha estat més renyit.

Demà més i millor!


Jornada del 14/05/2016 – Dissabte

Arriba al final una jornada plena d’emocionants partits! El matí ha començat amb les victòries del CN Rubí B sobre el CW Albacete (16-2) i del CN l’Hospitalet sobre el CW Pontevedra (16-3), però el partit més emocionant l’ha protagonitzat el Fortuna KE i el CDW Navarra C, que després d’acabar amb un empat han resolt el partit en una intensa ronda de penals de la qual el Fortuna KE ha sortit victoriós deixant un resultat final de (15-14). En l’últim partit del matí s’ha imposat clarament el CN Montjuïc sobre el CN Coruña deixant-nos un resultat de (20-9).

Els partits de la tarda han començat amb l’ajustada victòria del CW Pontevedra sobre l’Albacete (7-6) i del CN Rubí B sobre l’Hospitalet (7-4). El CN Corunya s’ha alçat amb la victòria sobre el CDW Navarra C (9-5) durant el tercer partit de la tarda i per acabar la jornada, el CN Montjuïc ha vençut el Fortuna KE deixant-nos un resultat de (20-4).

Us esperem demà!!


Jornada del 15/05/2016 – Diumenge

Semifinals i finals han protagonitzat l’última jornada del Campionat, deixant-nos unes trobades trepidants i un gran ambient de companyerisme i esport incomparables fins a l’últim moment!

El matí de Semifinals arrencava amb les victòries del Fortuna KE davant del CW Albacete (12-3) i el CN Montjuïc davant del CW l’Hospitalet. El CW Pontevedra s’ha imposat després d’un renyit partit contra el CDW Navarra C (11-7) i el CN Rubí B ha vençut el CW Corunya (13-4).

Durant la tarda, hem pogut gaudir d’unes renyides finals. El primer partit, pels llocs 7è i 8è, s’ha saldat amb la victòria del CW Albacete sobre el CDW Navarra C (8-4). El CW Pontevedra s’ha alçat amb el 5è lloc en un renyit partit davant del Fortuna KE (10-9). El CW L’Hospitalet ha quedat en 3a posició després de vèncer el CW Corunya (7-5). L’esperat enfrontament pel 1er lloc ha finalitzat amb la victòria del CN Montjuïc davant del CW Rubí B (7-4).

Enhorabona, campions! Moltíssimes felicitats!