NATACIÓ – Radikal Marbrava 2016 – 9 octubre 2016

Travessia “Calella de Palafrugell / Llafranc (GIRONA)
Distàncies 7.0 km i 1.5 km

El passat 9 d’octubre, es va celebrar en plena COSTA BRAVA la ja tradicional travessia nedant entre les poblacions de Calella de Palafrugell i Llafranc. La prova inclou dues modalitats.

La primera, amb un recorregut de 7.0 km, té la seva sortida a Calella de Palafrugell i passant per darrere de la illes “formigues” arribar a Llafranc. Tots els que hem nedat som coneixedors de la dificultat d’aquesta prova. La mar a la costa estava plana però, gairebé a la meitat del recorregut, a les illes “formigues”, ja aixecava onades de gairebé dos metres.

La segona, també amb sortida a Calella i vorejant tota la costa, arriba a Llafranc havent recorregut 1.5 km. Aquest trajecte és espectacular, és dels llocs, en plena natura, més carismàtics de la COSTA BRAVA.

La travessia, amb més de 1000 nedadors, va ser tot un èxit d’organització. Entre els participants hi figuraven diversos socis i simpatitzants del CLUB DE NATACIO MONTJUIC, dels que incloem en el reportatge fotos d’alguns d’ells.

En els 7.0 km
Enric Bertran, David Jordana, Rubén Bonet, Antoni Fortuny, Lucia Matas, Sandra Cano

En el 1.5 km
Jaume Monzó, Lidia Flaque, Conrad Meseguer, Mònica Bonet, Ángel Dobón, Albert Navarro, Pol Bonet

‘FELICITATS A TOTS !!! .

ESPEREM QUE EL PRÒXIM ANY TINGUEM UNA PARTICIPACIÓ ENCARA MES NOMBROSA. SABEM DE DUES SENYORETES QUE JA ESTAN ENTRENANT PER AQUEST DIFÍCIL ESDEVENIMENT. MOLTS ÀNIMS!!!