Mundials de Natació 2013

La ciutat de Barcelona torna acceptar el repte de convertir-se en seu dels FINA “Campionats del Món de Natació”.

Exactament una dècada després del que va ser una gran aposta atrevida i alhora apassionada per l’esport, Barcelona y amb ella la ciutat esportiva del Club Natació Montjuïc es comprometen amb la família de la natació per tornar a crear un ambient espectacular de competició i sintonia amb un públic entregat.

El CNM allotjarà, ni més ni menys, que els entrenaments de seleccions com Estats Units, Espanya, Australia i molts més,… durant les dues últimes setmanes de Juliol, coincidint amb les dates dels campionats del 19 de Juliol al 4 d’Agost del 2013.

És per al Club Natació Montjuïc i els seus socis, tot un privilegi i un gran ESPECTACLE en majúscules el poder allotjar a aquests esportistes d’èlit mundial, que durant aquest dies, es passejaran per la nostra estimada ciutat esportiva, gaudint entre d’altres dels nous vestuaris, fruit d’aquest esdeveniment.

Per a que tinguem una idea, a nivell de repercussió mediàtica i internacional els Campionats del Món de l’any 2003 també van suposar una gran fita en números, fins 205.000 persones van veure en viu les evolucions dels nedadors en alguna de les seus, 115.000 només al Palau Sant Jordi. I una xifra incalculable d’aficionats es va donar cita al Port de Barcelona per donar suport a una disciplina emergent, les aigües obertes, que cinc anys després aconseguiria categoria olímpica a Beijing.

La cita de Barcelona va acollir més de 2.000 participants i el senyal televisiu va arribar a 645 milions de persones en 157 països.

Des d’aquest BLOG us anirem informant de les noticies i la actualitat que aquest meravellós esdeveniment ens vagi portant.

Us esperem als següents posts!