Masterclass Zumba Abril

Benvolguts/des socis/es:

Ens plau comunicar-vos que tenim previst realitzar unes masterclass de l’activitat que està tan de moda en aquests moments : ”ZUMBA”.

La primera tindrà lloc el dissabte 2 d’abril a les 11:30 h i la segona dimecres 6 d’abril a les 18:15 h a la Sala d’Activitats Dirigides.

Ambdues sessions tindran un límit de participants de 25 persones, i per reservar plaça caldrà inscriure’s a la activitat dins del web del Club (a la secció Connecta’t) o bé enviar un e-mail a gimnas@cnmontjuic.cat indicant clarament la masterclass a la que es vol assistir, nom, cognoms, telèfon i núm. de soci/a. Com podeu veure es molt més senzill fer servir el web. Proveu-ho!!!

Aquesta activitat és totalment gratuïta i la nostra intenció és incloure-la a la planificació de les Activitats Dirigides del nostre Club.

Aprofitem també aquest escrit per comunicar-vos que és previst reprendre les sessions de Pilates i de Body Balance dels dijous a la tarda a més d’alguna altra modificació que farem en el planning general. (Us informarem tan aviat tinguem la nova planificació preparada)

Esperem que aquesta Masterclass de Zumba sigui tot un èxit i que gaudiu amb la nova experiència.

Recordeu que no podrà assistir ningú que no s’hagi inscrit prèviament

Us animem a participar-hi!!!!

Agraïnt la vostra atenció, rebeu tots una molt cordial salutació.

Direcció
Club Natació Montjuïc