Campions de la Copa del Rei de Triatló!

Benvolguts companys no és fàcil, no és per res fàcil, poder explicar el viscut el cap de setmana passat a Águilas, Murcia.

Davant la presència de mes de 3000 trialetas i tot el panorama espanyol, aquest cap de setmana es va celebara la copa de La seva Majestat el Rei i la Reina de triatló que repartia els primers punts de la Lliga Nacional de clubs 2017 . Anem a pams:

El camí va començar fa sis anys, quan el nostre entrenador i alma mater del club Albert Parreño Samper va decidir emprendre el somni de formar un club de triatló, on tot esportista tant del món amateur com de l’alta competició tenen lloc.

Aquesta cinquena expedició a la Copa del Rei ha estat diferent. Amb un equip en categoria masculina compost per: Francesc Godoy, Jordi Garcia, Aleix Domenech, Jordi Relats, Andrés Eduardo Díaz i Albert Parreño, les nostres aspiracions van ser màximes, vam anar amb tot i a per tot. La mescla entre la maduresa i experiència dels nostres capitans i la força i joventut dels nostres nois, ens va permetre imposar una solvència total tant en la copa com en els relleus. El resultat; som el primer club català de la història a aconseguir aquesta gesta, no podem estar més orgullosos dels nostres nois, gràcies a vosaltres tot Fasttriatlon se sent campió.

El nostre equip femení, compost per Anna Flaquer, Dolça Ollé, Juliana Villasante, Anabel Gracia i Laia Conesa va demostrar una actitud i maduresa pròpia de la qual s’espera d’un equip elit. Es volia revalidar el bronze de l’any passat, però no va poder ser. El nivell imposat pels clubs gallecs i el Diablillos de Rivas les va allunyar dels punts. Tot i així, les nostres noies van fer honor als nostres colors i mai van deixar de lluitar. Gràcies noies per entendre aquest esport amb la mateixa passió que ho fem tots.

Atentament,

Gabinet de Comunicació.
Fasttriatlon-C.N.Montjuïc

Per a més informació, visita la pàgina web de Fasttriatlon: www.fasttriatlon.com o les seves xarxes socials a facebook i twitter.