Així va ser la Diada del Soci 2015

Tal i com estava anunciat, es varen anar produint tots els esdeveniments programats El torneig de pàdel va tenir un considerable èxit de participació.

Podeu veure els resultats i les fotos a Facebook PADEL Fanàtics “Montju”.

En el sopar de dissabte, es varen fer les entregues de les insígnies de 25 i 50 anys de soci, així com el reconeixement públic als mèrits aconseguits per la secció de waterpolo en aquesta difícil temporada i també els de les altres seccions , Golf, Pàdel, Tennis i Triatló.

Hi va haver parlaments per part del President així com de destacats convidats que hi varen assistir.

Molt encoratjador va ser el parlament del Sr. Josep Maldonado i Gili, Senador per Catalunya a les Corts Generals Espanyoles, que va lloar la tasca formativa que ha assumit el Club amb els equips base de waterpolo.

També van participar en la entrega de reconeixements i parlaments.

Sr. Joan Navarro i Francisco, President de la Federació Catalana de Tennis,

Sr. Julian Garcia Anton, President del Club de Tir de Barcelona,

Sr. Cèsar Villegas i Sanvicens, President del Club Natació Kallipolis,

Sra. Anna Tarrés i Campà, Directora Técnica del Club Natació Kallipolis,

Sra. Susanna Closa i Castella, Vicepresidenta del Club Natació Barcelona,

Sr. Jaume Monzó i Cots, en representació de la Federació Catalana de Natació.

Finalment la festa va acabar amb una agradable vetllada musical a càrrec del grup The Beatl’s clarament rememoradors dels mítics Beatles.

Hem adjuntat un recull de fotos que ensenyen una mostra de totes les activitats dutes a terme en els tres dies. Si algú té interès en obtenir una fotografia de les exposades, pot passar per les oficines del Club per demanar-ne una còpia. També se’n van fer moltes més que igualment estan a disposició del soci que les vulgui veure o obtenir-ne una còpia, només li cal passar per les oficines del Club i expressar el seu desig.

Un cop més agraïr a tots els Socis la seva col·laboració i activa participació en mantenir ben encesa la flama d’aquest el nostre Club.