Campus esportiu Setmana Santa 2015

Els dies 30 i 31 de Març i l’1 i 2 d’Abril es va realitzar el campus esportiu conjunt amb el Atlètic Barceloneta per nens i nenes de 7 a 13 anys. En total hem tingut uns 100 esportistes entre els dos clubs, que van poder gaudir de les ensenyances dels nostres entrenadors i dels del Barceloneta.

Cal destacar que el dia 31 vam gaudir de dos campions d’Europa de waterpolo, el Chus Martín, entrenador del primer equip de l’Atlètic Barceloneta i actual campió d’Europa, i del Gonzalo Echenique, ex jugador del nostre club i des-de fa dos temporades, jugador del Barceloneta.

La sensació que tenim es que els nens i nenes van gaudir de quatre dies molt intensos de waterpolo i de convivència entre els esportistes.

La nostra esportista de la categoria infantil, Raquel Prieto, ha estat seleccionada per la selecció catalana per participar en el campionat de comunitats, portant el nom del club per tota Espanya. L’equip de Catalunya femení va acabar en segona posició al perdre la final amb la comunitat de Madrid per 7-5, mentre que en categoria masculina la guanyadora va ser la comunitat de Catalunya en guanyar a la de Ceuta.

Els pasats dies 28 i 29 de Març l’equip infantil de Waterpolo va participar al I torneig Think WP ciutat de l’Hospitalet. En aquest torneig el nostre equip va arribar a la final en derrotar a les semifinals a l’Atlètic Barceloneta per un ajustat 6-5 i la final la vam disputar amb el Club Natació Barcelona que van guanyar-nos en un trepidant partit per un ajustat 8-7 i es van endur el torneig tan bé organitzat per el Club Natacio Hospitalet.

Per una altra banda, acabat ja el torneig de l’Hospitalet, una part de l’equip infantil amb l’Aitor al cap davant han participat des-de el dia 1 al 5 d’abril en el II Torneig WORLD YOUTH SPORTS EXPERIENCE de la ciutat d’Elx, amb la participació de 8 clubs estatals. El nostre equip es va classificar en una meritòria 4ª posició després de perdre les semifinals amb l’Atlètic Barceloneta per un ajustat 8-7 i la final de consolació amb l’equip amfitrió d’Elx als penals després de acaba el partit amb empat a cinc, el torneig el va acabant guanyant l’equip de Rubi, que també va guanyar al penals al Barceloneta.

El més positiu de tot ha estat la convivència de cinc dies entre tots els esportistes de les diferents comunitats autònomes ja que han estat hospedats tots junts a un col·legi major durant aquest dies.

El nostre equip Benjami ha participat al III BCN UNDER 10, organitzat pel Club Natacio Barcelona amb la participació de 32 equips, tant catalans com espanyols i extrangers.

Han estat cuatre dies molt intensos de la categoria més petita del waterpolo, cuatre dies d’esforç, lluita, passió i molt sacrifici. El resultat del nostre equip ha estat ESPECTACULAR, han acabat en un gran sisena posició, i van perdre contra un gran equip italià com es el Bodigliani als cuarts de final. Al partit pels cinquè i sisè lloc, la Unió Esportiva d’Horta ens va guanyar en un partit que els nostres van lluitar fins el final però en el que l’Horta va arribar amb una mica mes de forces.

La victòria final va ser pel Marsella de França, derrotant a la final a l’amfitrió Club Natacio Barcelona.