Benvinguts als Open Play de Pickleball del Club Natació Montjuïc!

Què és el pickleball? És un esport que combina elements del tennis, el bàdminton i el ping-pong. Es juga en una pista similar a la de tennis, però més petita, amb una xarxa baixa en el mitjà. S’utilitza una pilota perforada similar a la de Wiffleball i unes pales lleugeres, la qual cosa ho converteix en una activitat accessible per a totes les edats i nivells d’habilitat.

Els Open Play de Pickleball són una oportunitat perfecta per a gaudir d’aquest emocionant esport en un ambient amigable i divertit. Cada dijous*, de 18 a 20h i sols per 8€ per persona, les pistes del Club Natació Montjuïc s’ompliran d’entusiastes del pickleball que desitgen millorar les seves habilitats, conèixer a altres jugadors i, sobretot, passar una bona estona.

No tens parella per a jugar? No hi ha problema! En els Open Play, sempre hi ha persones disposades a formar equips i jugar partits amistosos. És una excel·lent manera de fer nous amics mentre practiques el teu joc.

Tant si ets un jugador experimentat com si estàs començant, t’animem a unir-te a nosaltres en els Open Play de Pickleball. No et penediràs!

Recorda que les places són limitades. I no oblidis que si no tens pala te la deixem nosaltres!!!

Ens veiem en la pista!

* (I a partir del 27 de maig també els dilluns!!!)