Som equip de Primera Divisió! L’absolut femení aconsegueix la victòria a les fases d’ascens.

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Montjuïc som equip de primera!

Les noies varen guanyar per 13 gols a 6 al CDW Chiclana, l’ascens a primera divisió de l’equip de waterpolo femení del Club Natació Montjuïc és un merescut reconeixement a l’esforç, dedicació i talent de les jugadores i l’entrenador. És un moment històric per al club i una oportunitat per demostrar la seva competitivitat en la màxima categoria del waterpolo femení. Sens dubte, és un èxit que omple d’orgull tots els socis i sòcies del Club Natació Montjuïc i, ben segur, inspirarà altres esportistes a perseguir els seus somnis en aquest apassionant esport.

El camí cap a la primera divisió no ha estat fàcil per a l’equip. Les jugadores han hagut de superar obstacles, esforçar-se al màxim en cada entrenament i competició, i mantenir una mentalitat competitiva i determinada. Ens agradaria, des del Club, fer una especial menció a Florentino Villà que ha dedicat hores interminables treballant les habilitats tècniques, tàctiques i físiques per millorar cadascuna de les jugadores i la mentalitat d’un equip cohesionat i guanyador.

Històricament, el Club Natació Montjuïc sempre ha destacat per la seva tradició en el waterpolo i la formació de talent local. Les seves instal·lacions de primer nivell i el suport de l’entitat han estat factors clau en l’ascens de l’equip a primera divisió. L’ascens a primera divisió també ha estat possible gràcies a la compatibilitat que hi ha entre totes les nostres noies. No són només un equip, sinó una família tant dins com fora de l’aigua, connecten molt i ha quedat plasmat amb tot el que han aconseguit aquesta temporada.

Enhorabona, Campiones. Força Montju!!!!