Entrena amb i com els millors al primer Stage de competició de menors de pàdel DAMM

 

El CN Montjuïc i Let’s Pàdel amb la col·laboració de Club de pàdel Damm organitzaran del 8 al 10 de juliol el primer Stage de competició de menors pàdel intensiu amb l’staff tècnic del Club de pàdel Damm.

L’objectiu de l’Stage de competició és ensenyar als alumnes la pràctica d’aquest esport i aconseguir el seu perfeccionament de la mà d’entrenadors professionals de l’staff tècnic del Club de pàdel Damm a través del treball en equip, esperit de superació i motivació personal de cada participant.

Els i les alumnes podran millorar la seva tècnica amb 16 hores intenses de treball tècnic i tàctic en un entorn i instal·lacions privilegiat; envoltats de natura just al cor de Montjuïc.

Els requisits per a la inscripció son: Nens i nenes federats/ades nascuts/des entre 2004 i 2012 i amb el rànquing FEP i/o FCP.

Dates de l’Stage:

L’Stage de competició de menors amb l’staff tècnic del Club de pàdel Damm se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol a les instal·lacions Let’s Pàdel a la Ciutat esportiva del CN Montjuïc.

Com Inscriure’s:

Prem el següent botó per descarregar els fulls d’inscripció. Un cop emplenades amb les dades corresponents, pot fer-les arribar al Club mitjançant el correu cnm@cnmontjuic.cat o presencialment a les oficines del Club.

Per a més informació pot trucar al telèfon +34 933 318 288

Organitza: