Pepe Alcazar, entrenador del CN Montjuïc, fa balanç de la temporada del seu equip en la Lliga de Primera Divisió Masculina

Benvolguts socis/es,
Una vegada finalitzada la temporada, podem donar-la com a positiva, no pel resultat final i si pel nivell obtingut, mes que acceptable en una primera volta, obtenint la classificació per a jugar entre els 8 millors de la Divisió.

Això ens donava una certa il·lusió per a poder repetir-ho en una segona fase. Aquesta ha estat completada amb una sèrie de partits irregulars, barrejant grans trobades amb uns altres de poca qualitat, tenint en compte que els equips als quals ens enfrontem, són equips que potencialment tant a nivell d’ajudes com a nivell de plantilles, estaven preparats per a pujar a Divisió d’Honor.

La classificació final per a jugar els llocs 7° i 8°. Un partit d’anada, jugat a casa on vam tenir la possibilitat de poder haver-ho tancat amb un millor marcador del qual va ser (10-8) a favor nostre. Molt diferent el partit de tornada, on l’equip estava amb bastants baixes i algunes incorporacions de la nostra pedrera, no vam poder mantenir l’avantatge que portàvem i ens vam haver de conformar amb el 8° lloc de la classificació final.

Per acabar m’agradaria felicitar a tots els jugadors, entrenadors, delegats, treballadors i directius del club.

Som-hi Montjuïc!!