Pepe Alcázar: «El CN Montjuïc va ser el que em va donar la meva primera oportunitat i ara busco retornar-li-ho»

L’experimentat tècnic català que agafarà el relleu d’Alfons Cánovas al capdavant primer equip masculí del CN Montjuïc marca el full de ruta en vistes a aquest curs.

De cara a aquesta pròxima temporada, el primer equip masculí del CN Montjuïc prendrà un particular canvi de rumb, a causa de la sortida d’Alfons Cánovas, qui serà suplert en la banqueta per l’experimentat entrenador Pepe Alcázar, que compta amb una àmplia experiència en equips d’ampli nivell en Divisió d’Honor. “El club després d’una bona temporada, té la necessitat d’emplenar aquest buit i per part meva les ganes i el desig de tornar a l’activitat i gaudir de nou en les banquetes. Aquestes dues situacions són les que em fan fer el pas i tornar al que va ser el meu primer club com a entrenador“, reconeix el tècnic català, qui espera “poder aportar tot el que he anat adquirint al llarg de la meva carrera, experiència i personal manera de treballar i veure el waterpolo“.

En aquest sentit, Alcázar revela que en principi els seus objectius “com els de qualsevol entrenador són molts, però vull anar a poc a poc“. “Conèixer a cadascun dels jugadors i que ells em coneguin a mi serà el punt d’inici. A partir d’aquí, intentar treure el màxim a cadascun d’ells i que siguin ells els que potenciïn l’equip. Treball, esforç i compromís seran les línies principals“, explica al mateix temps que confessa que “el retorn a un primer equip l’afronto amb ganes i il·lusió, donades les circumstàncies, serà un repte tan important com si fos la meva primera vegada en la banqueta“, insisteix, així com revela que per a ell aquest fitxatge suposa molt. “Va ser el primer club que em va donar l’oportunitat de portar un fantàstic primer equip. Amb el Montjuïc vaig aconseguir la majoria de títols, tant de jugador com d’entrenador. El Montjuïc va ser el que em va donar la possibilitat de fer una carrera en les banquetes i ara em veig amb la força suficient per a retornar-li molt de l’après“, sentència.