Pepe Alcázar, agafa de nou les regnes del nostre primer equip de Waterpolo

L’any 1981 Pepe Alcázar va passar de l’aigua a la banqueta per a assumir el càrrec de primer entrenador del nostre club, on va estar sis temporades.

Una reeixida etapa en la qual van aconseguir guanyar, entre altres coses, tres títols nacionals. Durant aquesta etapa, la seva notable participació en l’equip va fer que li confiessin la selecció júnior que va disputar el Campionat d’Europa.

Després d’una reeixida trajectòria a Barcelona en el 87 va signar per l’equip de Peix Volador fins que va fitxar pel CE Mediterrani on es va mantenir durant vuit temporades. En els seus inicis en El Barri de Sants, l’equip es trobava en Primera Divisió i amb ell al capdavant van aconseguir l’anhelat ascens a la màxima categoria del waterpolo espanyol sense perdre cap partit. No va ser l’únic èxit, posat ja en l’elit van aconseguir un titulo de Copa del Rei i innombrables participacions en els playoffs pel títol, sense deixar a un costat la participació a Europa, aconseguint en tot cas una final i dos semifinals de la Recopa d’Europa.

L’any 2000 després d’una etapa de quatre mesos en la Federació Japonesa, Pepe s’incorpora al CN Olivar que en la seva segona temporada aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor. Després d’una segona etapa en el Canoe d’una mica més de quatre anys va tornar a les files del CE Mediterrani. Allí va assumir el rol de liderar el projecte del primer equip femení entre els anys 2008 i 2014. Sis temporades al capdavant d’un equip que en 2010 va aconseguir el major de les seves fites: el títol de campió de Lliga a costa del totpoderós CN Sabadell. En la seva última etapa en el club va centrar en la direcció esportiva de les disciplines d’aigua, fins a l’any 2019, quan va posar punt final a la seva trajectòria professional en el club.

Ara, quaranta anys després, Pepe torna al nostre club reconeixent estar preparat i amb la il·lusió necessària per a ajudar al club, aconseguir nous títols i generar noves il·lusions.