L’infantil Mixte de Waterpolo ha participat al torneig Poloamig@s de Saragossa

Aquest pont el nostre club ha participat en un torneig de Waterpolo a Saragossa amb la categoria infantil, adjuntem el resum que ens ha escrit l’entrenador, Edgar Terrazza, sobre aquest esdeveniment:

Aquest cap de setmana hem gaudit de waterpolo a Saragossa on l’ Infantil Mixte ha participat al torneig Poloamig@s realitzat a El Olivar, quedant en 4a posició. L’equip va començar jugant contra l’equip anfitrió el divendres guanyant 12-2, realitzant un bon començament de torneig. Tot seguit, el mateix dia va guanyar al CW Donostia per 10 gols a 4, aconseguint així un ple de victòries el primer dia.

El dissabte tocava jugar dos partits de fase de grups, i un partit de fase eliminatòria. Els dos partits de fase de grups van ser contra l’equip català CN Martorell i l’equip Vasc CW Sestao. El primer partit el vam guanyar 4-9 davant del conjunt català, realitzant bastants errors en defensa i sent un partit molt igualat fins a l’últim quart. Al segon partit, i últim de la fase de grups, es decidia si quedàvem primers de grups o no. Vam començar molt nerviosos, però fent un molt bon treball en defensa vam aconseguir guanyar al CW Sestao 7 a 2.

Acabàvem la fase de grups amb ple de victòries i per tant, primers de grup. Pel que jugariem les semi finals per guanyar el torneig, el dissabte a la nit davant del CW Askartza, que havien quedat primers del grup C. Malauradament, no va ser el nostre millor partit, i vam perdre 7-4 davant de l’equip Vasc. Estàvem molt nerviosos, i vam començar perdent, acabant la segona part 4-0. A la tercera part ens vam ficar dins el partit acabant 5-4 per darrere i a l’últim quart, un penal en contra i un gol de contraatac van sentenciar l’eliminatòria.

Per acabar, ens tocava jugar pel tercer i quart lloc contra un equip nou anomenat WP Camp, on formàvem un equip mixte de jugadors i jugadores del Club Esportiu Mediterrani i l’Unió Esportiva Horta. Va ser un partit molt disputat, on les defenses dels dos equips van estar molt acertades. Menció especial al nostre porter, Marc Rueda, que va fer un molt bon partit, realitzant una doble parada al tercer quart que ens mantenia al partit. Finalment, vam acabar perdent 3 a 2, amb un gol en contra a l’últim minut de la quarta part, aconseguint així la quarta posició.

Valoro la participació de l’equip com una experiència positiva, on hem gaudit moltíssim del waterpolo i hem fet molta pinya.

Ara toca mirar cap endavant i seguir.

L’entrenador,
Edgar Terrazza.