L’entrenador del CN Montjuïc, Alfons Cánovas, fa balanç de la temporada del seu equip en la Lliga de Primera Divisió Masculina

La valoració de la temporada és molt positiva, aconseguint la 4a posició de la Primera Divisió Nacional formada per 16 equips, dividida en 2 grups de 8 equips, nou sistema de competició per abaratir costos de desplaçament i poder gestionar amb més flexibilitat les situacions de Covid dels equips. La lliga regular la vam finalitzar en 2a posició, amb un balanç de 8 victòries, 3 empats i 3 derrotes, amb un total de 27 punts.

Una temporada atípica i difícil

Aquesta 2a posició ens va donar dret a jugar el play-off d’ascens, en un sistema d’eliminatòria a doble partit, integrat pels dos primers equips de cada grup (Grup A: CN Rubí, UE Horta, Grup B: CN Caballa (Ceuta) i nosaltres, CN Montjuïc. El play-off el vam haver de jugar contra el 1r classificat de l’altre grup, el CN Rubí, l’altra eliminatòria era el CN Caballa i UE Horta. El primer partit va ser a casa, on finalment vam empatar a 9 gols i va deixar l’eliminatòria oberta per la tornada a Rubí. La tornada va tenir dues parts, la primera on vam estar sempre dins del partit fins a l’equador del matx, finalitzant 6-4. La tercera i quarta part va ser del Rubí deixant l’electrònic amb un 17-8 final. La derrota ens va portar a jugar el partit pel bronze (3/4 llocs) contra l’UE Horta. Els dos partits van finalitzar amb una diferència de 3 gols en contra, 2-5 i 13-10, resultat final que ens atorgava la 4a posició final del campionat estatal de Primera Divisió.

Felicitar a tots els jugadors, entrenadors, delegats, treballadors i directius del club. Una temporada atípica i difícil però que l’equip a aconseguit un excel·lent resultat amb molt d’esforç, sacrifici i valentia.