La Marea Verda inunda el Montjuïc

Del 30 de setembre al 01 d’octubre se celebra al Club de Natació Montjuïc el 7è Torneig de Waterpolo «Marea Verda» de Categoria Benjamí i Aleví.

Aquest torneig és conegut per ser un dels més emocionants i prestigiosos del calendari de waterpolo a Catalunya. El torneig atreu nombrosos equips locals, nacionals i fins i tot internacionals que competeixen entre si en partits plens d’acció i competitivitat. L’objectiu del torneig és promoure el waterpolo i brindar una experiència divertida i enriquidora als participants.

L’història del nostre Club i la seva gran trajectòria en el món del waterpolo, ens ha portat a donar un enfocament diferent als objectius de treball en les diferents categories en aquest últim any. És per això que volem apostar perquè, des de la base, es treballi alhora que es gaudeixi d’aquest gran esport que és el waterpolo.

  • Consolidar el treball dut a terme durant la temporada, amb el valor afegit que proporciona un torneig: motivar, il·lusionar i cohesionar l’equip.
  • Promocionar i implicar a tot el col·lectiu del nostre Club, perquè des de la pedrera s’incrementi la visió de pertànyer a un projecte de futur.
  • Gaudir d’una competició constructiva amb els diferents equips de la lliga, amb la idea que els jugadors creixin i millorin els seus valors com a esportistes.

Per saber més sobre les característiques, organització, inscripció i allotjament dels equips, descarrega el següent fulletó.

Us hi esperem!