Prop de 500 persones han participat a la dotzena d’activitats socials i esportives organitzades aquest dissabte 14 de setembre. L’exhibició i el clínic protagonitzats per dos campions de Catalunya de tennis i el partit entre la selecció catalana i l’absolut masculí de waterpolo del CN Montjuïc han estat els actes més destacats.

Gran assistència a la majoria d’actes de la Festa del Soci del CN Montjuïc, enguany amb més rellevància per estar emmarcada dins del 75è aniversari de l’entitat. El partit entre Catalunya, amb presència de medallistes internacionals, i el primer equip del Club, ha finalitzat amb victòria pel combinat català per 5-16.

Durant el matí, els campionats socials de pàdel i tennis han omplert les pistes de la instal·lació. A més, els campions de Catalunya de tennis Max Alcalá i David Álvarez han fet un partit d’exhibició davant els assistents. Un cop finalitzat, han impartit un clínic a joves esportistes del Club.

La jornada també ha tingut d’altres moments destacats, com la masterclass de Zumba, partits de frontó i els campionats socials d’escacs i futbolí. A la piscina s’hi han viscut els relleus de natació i part de la prova de triatló. La Festa del Soci ha finalitzat amb un sopar berenar per a tots els socis i sòcies i una festa amb DJ.

Els actes del 75è aniversari tenen encara dos actes previstos: la final de la Copa Catalana femenina de waterpolo (20 i 21 de setembre) i el torneig Marea Verda de waterpolo (28 i 29 de setembre).