La Copa Alevina de Natació tria al Montjuïc com a seu oficial del campionat

La Copa Alevina de natació és una competició de natació creada per la Federació Catalana de Natació, dirigida a joves nedadors d’entre 10 i 12 anys, i on es reuneixen a alguns dels millors talents de la natació alevina de Catalunya.

Enguany la Federació ha triat el nostre Club com a seu oficial de l’esdeveniment que se celebrarà el dissabte 3 de juny de 2023 i en el que participaran, entre altres, els següents equips: CN Castellet, CN Badia, CN Esplugues, CN Catalunya, CN Tàrraco, CN Roses, CN Martorell, CN Caldes, CN Molins de Rei i el CN Montjuïc.

Durant la Copa Alevina, els nedadors competiran en una varietat de disciplines, incloent-hi estil lliure, esquena, papallona i braça. Els nedadors també tindran l’oportunitat de competir en relleus i en proves de combinat individual. Aquest torneig és una gran oportunitat perquè els joves nedadors mostrin les seves habilitats i talents en la piscina, i perquè els entrenadors i aficionats de la natació descobreixin les estrelles emergents de l’esport.

A més, la Copa Alevina també és una oportunitat perquè els joves atletes es diverteixin i gaudeixin de la competició en un ambient amistós i acollidor.

Aquest és un dels esdeveniments més importants del calendari de natació aleví a casa nostra.

Us hi esperem a tots per animar als nostres campions i campiones en aquesta jornada tant especial!