Josep María Valls, el vocal de waterpolo en la Junta Directiva del CN Montjuïc que torna al càrrec amb molta il·lusió i amb la intenció d’ajudar a créixer al club

La secció de waterpolo del CN Montjuïc donarà un canvi de rumb amb el retorn a la vocalia d’un vell conegut de l’entitat. Es tracta de Josep María Valls qui assumeix de nou les funcions. “En un procés de canvi i d’un nou projecte en el qual l’afrontem amb molta il·lusió. Ho integrem gent amb molta experiència en el relacionat a la Natació i el Waterpolo i aprofitant la invitació que se’ns va donar des de l’actual Junta Directiva i especialment al President Jaume Roca, acceptem el repte“, explica el responsable, qui d’altra banda analitza l’evolució de l’entitat catalana els últims anys: va ser molt lenta en els últims anys però correcta però ara toca canviar la manera de treballar i de prendre decisions per a donar-li l’impuls necessari per a generar novament il·lusió entre els nostres socis i com no dels nostres esportistes”, puntualitza.

Els principals reptes

En aquest sentit, Valls reconeix que “evidentment” el Covid19 va afectar el club, encara que puntualitza que “gràcies a la nostra massa social i amb les decisions que prenc en el seu moment la Junta Directiva en les rebaixes de quotes hem pogut passar aquest sot i en l’actualitat continuem recuperant tots aquests socis que per unes raons o altres van considerar donar-se de baixa“, comenta, així com marca el full de ruta quant als objectius que es marquen: “primer de tot volem implantar un sistema de treball més professional per a d’aquesta manera consolidar els equips que tenim i els que entren enguany en el nou organigrama del club. Amb aquestes mesures més la implicació de tots segur que els èxits arriben, però no hi ha pressa volem créixer bé des de la base. I perquè puguem realitzar-ho hem incorporat enguany a Pepe Alcazar persona amb moltíssima experiència i professionalitat en el Waterpolo i en la seva època ens va portar pel cap alt amb la consecucions de campionats“, explica.

D’altra banda, el responsable de la vocalia posa el focus en el treball del planter: “és el més important, sense un bon planter no es té res per aquest motiu és on ens esforçarem la direcció esportiva“, assegura, igual que revela que a curt termini no es plantegen el recuperar el seu històric lloc en la Lliga de Divisió d’Honor, ja que segons revela, “mentre no tinguem el projecte encaminat no ens interessa“, apunta Valls, el qual revela les claus del projecte que tenen en marxa en la secció femenina: “enguany ja no parlem de projecte si no de realitat el CN Montjuïc tindrà waterpolo femení, tenim ja tancat l’equip absolut i acabant converses amb clubs amics perquè puguem cedir-nos jugadores són moments dins del nostre esport difícils i ens hem d’ajudar tots. Dit això amb aquestes col·laboracions intentarem tancar un parell de categories més i tot aquest projecte el portés el nostre responsable Florentí Vila, home de la casa coneixedor perfectament del que necessitem i amb la seva arribada novament a l’entitat segur que ho tirés endavant”, conclou.