El nostre club disputarà el play-off d’ascens a Divisió d’Honor

L’equip ha fet una temporada impressionant per aconseguir guanyar la lliga regular a falta d’una jornada i ara tenen l’oportunitat de disputar el play-off d’ascens a Divisió d’Honor.

El play-off comença el dia 11 de maig que el primer equip es desplaçarà fins a terres ceutines per disputar l’anada i després el 18 de maig es decidirà la semifinal a casa nostra. La possible final a doble partit seria el 25 de maig i la tornada a l’1 de juny i serà del guanyador del Helios vs Horta.

En paraules del Marc Gispert: «La temporada està sent fantàstica i estem treballant molt dur per poder arribar el més lluny al campionat, estem preparats per tot el que ens vingui i tenim moltes ganes de començar aquesta fase final de la temporada. Tenim el primer partit de la semifinal a Ceuta, que serà un partit molt difícil, ja que el desplaçament és complicat, però esperem poder treure un resultat positiu i rematar l’eliminatòria a casa nostra el dia 18 que segur que amb la nostra afició a la grada ens ajudarà molt».

Força Montju!!!!