El Johan Cruyff Institute, nou col·laborador formatiu del club

Des del Club Natació Montjuïc s’anuncia l’acord establert amb el Johan Cruyff Institute per a la contraprestació de serveis relacionats amb l’aprenentatge i el desenvolupament de talent per a la indústria de l’esport.


Aquest centre d’estudis forma a esportistes, gestors de l’esport i altres professionals per ser els futurs líders que requereix i requerirà el sector de la Gestió Esportiva. Per a aquesta finalitat, compten amb un gran catàleg de programes de formació, màsters i postgraus especialitzats en “Sports Management”, el Màrqueting i Patrocini esportiu o l’administració del futbol, entre d’altres.

Podreu trobar més informació aquí.

Aquesta nova aliança estratègica comporta nombrosos avantatges per al CNM, que es veu beneficiat amb:

  • La possibilitat d’incorporar talent especialitzat d’estudiants en pràctiques per a reforça les àrees de gestió del club que requereixen de més necessitat.
  • Descomptes en cursos, màsters i postgraus per a socis i staff del club (Pròximament s’enviarà el codi de descompte).
  • Desenvolupament de projectes i treballs de recerca de manera conjunta.
  • Formar part d’una àmplia xarxa de “partners” on mantenir contacte directe amb altres agents implicats en la indústria de l’esport.

Amb aquestes decisió, el Club Natació Montjuïc vol mostrar el seu total compromís i implicació amb el creixement, desenvolupament i professionalització de la industria de l’esport, volent ocupar un paper actiu en la consecució d’aquest objectiu.

Benvinguts a casa vostra. Tots junts sumem!!