El Fasttriatló – CNMontuïc aconsegueix l’ascens a la Divisió d’Honor Nacional en duatló i triatló dels seus equips.

El passat 22 de maig a Valladolid la «Liga Nacional de Duatlón por Clubes» va celebrar la seva penúltima jornada amb les curses del Campionat d’Espanya de Duatlón. Una jornada que va resultar ser tot un èxit pels interesos dels equips masculí i femení del Fasttriatló – CNMontjuïc que van aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Nacional en duatló i triatló.

La Segona Divisió de la Lliga Nacional de Clubs de Duatló masculina, les quatre primeres posicions van ser per Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa, Triatló Ferrol, Triatló Santander i Fasttriatlon CN Montjuïc.

La Segona Divisió femenina es va resoldre amb el primer lloc de Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa, seguit per Triatló Albacete, Fasttriatlon CNMontjuïc i Triatló Oviedo.

Una jornada històrica pel nostre club de Triatló, el més gran de Catalunya i que amb fites com l’aconseguida a Valladolid estem segurs que seguirà creixent!

Des d’aquí, la nostra sincera enhorabona a tots els integrants del club i dels atletes que s’esforcen cada dia en seguir millorant.