El CNM s’il·lumina amb l’entrada de l’any!

Comencem aquesta temporada amb la instal·lació de la nova il·luminació 100% LED de les nostres pistes de tennis, pàdel i frontó portada a terme per Lednix, empresa especialitzada en projectes de il·luminaria per a centres esportius.

Això marca el tret de sortida d’un conjunt de millores que volem portar a terme al llarg d’aquest any amb la voluntat de millorar l’experiència dels nostres socis.

Aquesta intervenció tindrà una durada aproximada d’entre 5 i 10 dies i no afectarà en excés el dia a dia de les instal·lacions perquè puguis seguir gaudint del teu esport de raqueta favorit durant aquest període.

T’expliquem els seus avantatges:

No reflecteix: Aquest sistema es converteix en la millor opció per les nostres instal·lacions on la llum podia arribar a molestar per enlluernament, reflexes o fer que es perdés visió.

Estalvi d’energia: Gràcies a aquesta nova il·luminació LED la despesa energètica es redueix i aconseguim una enllumenat més efectiu.

Velocitat d’encesa de la il·luminació: Aquesta nova tecnologia permet l’encesa dels focus immediata i que cada focus LED es troba preconfigurat per a il·luminar una part determinada del camp, el malbaratament d’energia es troba pràcticament eliminat.

Mínim manteniment: Els LED poden durar 50.000 hores, això equival a uns 5 anys de vida útil.

Reducció de la contaminació: Els LED redueixen les emissions de CO₂ el que els converteix en un producte molt més ecològic.

Augmenta la visibilitat: Col·locar LED en instal·lacions esportives significa un gran augment de la il·luminació millorant l’experiència dels nostres socis a l’hora d’utilitzar les pistes.

GAUDEIX DE LA NOVA EXPERIENCIA!
RESERVA ON-LINE O PER TELÈFON 93 331 82 88