Comencen les inscripcions de l’esperada Catalunya Padel League

Per fi podem donar començament a les inscripcions de l’esperada Catalunya Padel League. A continuació, us adjuntem tota la informació que necessiteu saber sobre aquesta lliga

INSCRIPCIONS: del 10 de setembre al 7 d’octubre.

PREU: 24,95€ per persona. Samarreta opcional 12.95€

CALENDARI:

Ronda 1: Del 10 d’octubre al 5 de novembre.

Ronda 2: Del 8 de novembre al 3 de desembre.

Ronda 3: Del 6 de desembre al 7 de gener

Prèvies al Màster: Del 10 de gener al 12 de febrer.

Màster Final: 19 i 20 de febrer.

CATEGORIES: Masculina i Femenina

PROCÉS D´INSCRIPCIONS: -Els propis participants realitzan les inscripcions a través de la nostre pàgina web www.catalunyapadelleague.com. Ells mateixos desde la web seleccionen el club en el qual volen participar.

FORMAT: Són grups de 4 o 5 parelles, cada parella jugarà 3 o 4 partits al mes. Al inici de cada ronda, l’organització crearà grups de Whatsapp amb les parelles de cada grup, en els que s’hauran u de posar d’acord per a tancar els partits i per a reservar la pista al club corresponent, seguint la seva política de reserva, de preu i de cancel·lació de pistes. Tots els partits s’hauran de jugar al club corresponent. En cap cas s’acceptarà que un partit de la Lliga es jugui a un altre club.

Els partits es jugaran al millor de 3 sets amb punt d’or. En cas de no finalitzar el partit, es contarà la diferència de jocs entre els sets disputats.

Un cop finalitzat el partit, serà la parella guanyadora la responsable de comunicar a l’organització el resultat d’aquest.

HORARIS: L’horari de la Lliga serà de dilluns a diumenge (durant tot el dia)