CNM Masters i la CNM League, noves competicions oficials a les pistes Let’s Padel

El club anuncia l’acord establert amb Padel Break per la creació d’una lliga i un circuit propi de quatre proves que es realitzaran durant el llarg del 2023 a les nostres pistes WPT de Let’s Padel.


Pàdel Break es un organitzador de circuits amateurs de pàdel per a tots els nivells, generes i edats que desenvolupa la seva activitat a tot el territori nacional i col·labora amb el clubs mes destacats per a la creació de diferents competicions que es pugin alinear amb els valors, la cultura i les necessitats que busquin satisfer.

Pel que fa al CNM, s’ha treballat conjuntament Break Padel per a la realització d’un circuit propi anomenat “Club Natació Montjuïc Masters” que inclou 4 proves (la primera aquest mateix dissabte 25 de febrer) oberta a tots els públics i per a les que s’espera una gran acollida.

Amb més freqüència, es duran a terme les diferents jornades de la “Club Natació Montjuïc League”, una lliga pròpia que anirà del 27 de febrer fins al 19 de maig i que permetrà acollir a jugadors que vulguin jugar al nostre club de forma recurrent.

Gaudeix del millor pàdel a les nostres pistes World Padel Tour de Let’s Padel i juga envoltat d’un entorn natural únic a la ciutat de Barcelona. Troba més informació i com apuntar-te al següent enllaç: https://breaktourpadel.com/club/letspadel-clubnataciomontjuicmasters/

Des del club estem molt satisfets de comptar amb competicions pròpies que ajudin a donar visibilitat a l’entitat així com a dinamitzar les nostres instal·lacions amb esdeveniments de gran impacte. A més, ens omple d’orgull posicionar-nos com a primer club de Barcelona en tenir el seu propi circuit Break Padel.

Som-hi, Montjuïc!