Campus de Nadal al CN Montjuïc. El millor regal d’aquest Nadal

Benvolguts socis/sòcies,

És a tocar el Nadal i amb ell arriba també el temps del Campus Esportiu del Club Natació Montjuïc, pensat i dissenyat per promoure la pràctica de l’esport i fomentar la companyonia entre els seus participants.

Adreçat a nens i nenes entre 3 i 17 anys practicant tot un variat seguit d’esports tal com la natació, waterpolo, tennis, jocs esportius, activitats lúdiques, manualitats, tallers de Nadal…., així com d’altres jocs esportius i d’entreteniment i activitats lúdiques diverses adequades a cada edat.

L’hem preparat amb tota la il·lusió per a que pugueu gaudir plenament del exclusiu entorn natural del nostre Club Natació Montjuic

Us hi esperem!!!

Per inscriure‘us cal emplenar el formulari d’inscripció que podeu descarregar aquí i fer-ho arribar, degudament complimentat, a les oficines del Club, bé personalment o bé mitjançant el mail inscripcions@cnmontjuic.cat.

Es important que tingueu en compte la documentació que cal aportar:

• Fitxa d’inscripció (complimentada i signada)
• Fotocòpia carnet vacunació
• Comprovant de pagament

Per a més informació sobre el Campus, us adjuntem a continuació el fulletó de l’esdeveniment.

Data límit d’inscripcions: 19 de Desembre

Rebeu tots la nostra més cordial salutació.

És necessari un nombre mínim de 4 participants.
En funció de les inscripcions rebudes a 19 de desembre, l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat si aquestes no són les suficients (s’informarà convenientment a les famílies ).

DESCARREGA EL FULL D’INSCRIPCIÓ

DESCARREGA EL FULLETÓ DEL CAMPUS DE NADAL