El proper dissabte 10 de febrer de 17:15h a 20:30h, vine i celebra el Carnestoltes d’una manera única i emocionant amb la nostra Americana de Carnaval per equips al Club Natació Montjuïc. Anima’t i participa en una jornada plena de diversió, competitivitat i, sobretot, molta fantasia. Aquest esdeveniment està obert a jugadors de tots els nivells, i fins a 48 jugadors per a aquesta ocasió especial.

L’Americana de Pàdel és un torneig dinàmic i divertit en el qual els jugadors canviaran de parella en cada partit. Els equips es formaran aleatòriament al començament del torneig i es jugaran diversos partits al llarg del dia.

El Carnestoltes no seria complet sense una mica de disbauxa i creativitat! Premiarem la millor disfressa del dia amb un premi especial. Anima’t a vestir-te amb el teu millor disfressa de Carnestoltes i sorprèn a tots amb la teva originalitat i imaginació.

La inscripció està oberta a tots els socis i no socis del Club Natació Montjuïc. El cost d’inscripció és de 5€ per persona i inclou la participació en el torneig i la possibilitat de guanyar premis.

Vine i uneix-te a nosaltres per a una jornada inoblidable de pàdel, disfresses i diversió al Club Natació Montjuïc aquest Carnestoltes!

Els interessats poden inscriure’s en línia al nostre de l’app de Playtomic o accedint al següent enllaç: