4rt TORNEIG MAREA VERDA 2022

Els dies 18 i 19 de juny se celebra al Club de Natació Montjuïc el 4rt Torneig Marea Verda de Categoria Cadet i infantil!

L’història del nostre Club i la seva gran trajectòria en el món del waterpolo i la natació, ens ha portat a donar un enfocament diferent als objectius de treball en les diferents categories en aquest últim any. És per això que volem apostar perquè, des de la base, es treballi alhora que es gaudeixi d’aquest gran esport que és el waterpolo.

  • Consolidar el treball dut a terme durant la temporada, amb el valor afegit que proporciona un torneig: motivar, il·lusionar i cohesionar l’equip.
  • Promocionar i implicar a tot el col·lectiu del nostre Club, perquè des de la pedrera s’incrementi la visió de pertànyer a un projecte de futur.
  • Gaudir d’una competició constructiva amb els diferents equips de la lliga, amb la idea que els jugadors creixin i millorin els seus valors com a esportistes.

Per saber més sobre les característiques, organització, inscripció i allotjament dels equips, descarrega el PDF que trobaràs a continuació:

 

T’hi esperem!