El CNM a la final territorial Q64 de la Federació Catalana de Natació a Tarragona

La piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània de Tarragona va acollir la final territorial Q64 de la Federació catalana de Natació on cal destacar el gran paper que varen tenir els nostres joves nedadors al torneig.

Durant les jornades varen participar fins a 260 nedadors, el que suposa un total de 780 esportistes aproximadament entre els quals no podien faltar els equips del CN Montjuïc, que van participar en aquesta gran festa de la natació i en la qual David Ebra va quedar en sisena posició i Adria Buil novena en el Final de 200 crol en Territorial Benjamí. També en la Q64 Adria Buil 32è i David Ebra 36è.

Ens agradaria fer especial menció a la participació de Manar Arab que va quedar en 12è lloc en la prova de 100 crols a la Final Territorial Benjamí i 35a en la Q64.