Vine a fer esport i gaudeix dels nous Friday’s after sport
Musica i gastronomia al cor de Montjuïc

El Club Natació Montjuïc junt al restaurant Key Montjuïc presenten els cicles Friday’s After Sport. Durant tots els divendres de maig i juny tothom que s’acosti al Club a fer esport podrà gaudir d’un vespre de bona música, gastronomia i relaxar-se en un entorn natural privilegiat.

Concerts de fusió ritmes brasilers, rock, blues, soul i dj’s i una proposta gastronòmica diferent cada divendres seran els encarregats de fer que aquests vespres de divendres esdevinguin una cita ineludible i única i el marc perfecte per passar una molt bona estona després de fer esport.

L’activitat i l’accés són gratuïts y oberts a tothom.

Us hi esperem.  Save the date!

CALENDARI MAIG

6/5/2022 a les 21h
Sol Homar
Aquesta artista carregarà l’ambient de la nostra terrassa amb ritmes poderosos vinguts de ben lluny, això té nom propi, es dirà «Brazilian Groove».

13/5/2022 a les 22:30h
Pol Andreu
Aquest artista ens farà una selecció de les cançons més captivadores i meravelloses del repertori Pop-Rock, tan nacional com internacional.

20/5/2022 a les 21h
Xavi Malacara
Aquest artista ens endinsarà al blues més autèntic, i si sumem una bona companyia, una beguda ben refrescant i alguna cosa per menjar, serà el marc perfecte per passar una molt bona estona musical.

27/5/2022 a les 21h
Dj Guest Music
Aquest dj amenitzarà la terrassa del nostre club amb els ritmes i melodies més influents de tots els temps.

Per reserves trucar al telèfon 933 320 397

Organitza: Key Montjuïc i Guest Music events