Limitacións accés a les instal·lacions del 14 al 16 juliol per la celebració de l’esdeveniment esportiu Allianz Sports 2022

Benvolguts/  socis/es,
Els dies 14,15 i 16 de juliol, la totalitat de les instal·lacions del nostre club, estan llogades per a la celebració de l’esdeveniment esportiu Allianz Sports 2022.


Durant aquests dies, en virtut al contracte de cessió d’espai amb exclusivitat signat amb la companyia ALLIANZ, els socis/es NO PODREM ACCEDIR a les instal·lacions del club, incloent totes les àrees esportives, vestuaris i pàrquing.


Aquest contracte, que va ser signat per l’anterior Junta de Govern, contempla a més que, els dies 13 i 17 de juliol es permetrà l’accés al personal de ALLIANZ, per a muntar i desmuntar les instal·lacions auxiliars que necessiten per a la celebració del seu esdeveniment. Però durant aquests dies, es compatibilitzarà amb el normal ús i gaudi de les instal·lacions pels socis/es.


En el transcurs de l’Assemblea de l’11 de juliol, s’ampliarà la informació sobre el contracte.


Sabedors dels trastorns que aquesta mesura comporta per a tots/es els/les socis/es i usuaris/es, els demanem la seva major comprensió.
Atentament,

Junta Directiva
CN Montjuïc