El diumenge 7 de maig es va celebrar la Jornada Esportiva del CNM amb un gran èxit de participació, ja que més de 120 nens i nenes del barri i escoles properes al Club van venir a gaudir d’un dia ple d’activitats esportives. L’equip tècnic del CNM va organitzar diferents activitats esportives, com ara Natació, Waterpolo, Pàdel, Tennis, Golf i Triatló, esports que es actualment es practiquen al Club.

El dia va ser d’allò més bo per a fer esport a l’aire lliure, cosa que també van aprofitar els pares, mares i familiars dels participants per tal de gaudir d’una jornada assolellada en un entorn natural enmig de la muntanya de Montjuïc.

Al finalitzar les activitats va haver-hi una master-class de Zumba al frontó del Club, en la qual van participar sobretot les mares i les filles.

Seguidament es va donar lloc a l’aperitiu i a una botifarrada per tothom, per finalitzar amb un sorteig de regals per tots els assistents.

A les cinc de la tarda es donava per conclosa una jornada que havia començat a quarts de deu del matí i que va tenir al Club en marxa i animat durant tot el dia.

Gràcies a tots els que vàreu participar!

Galería de fotos!