Doncs així va transcorre la Diada del Soci d’aquest any 2016.

Campionat de pàdel de tot el cap de setmana i campionat de tennis el diumenge al mati. Jocs per als mes petits i entreteniment per a tots.

En aquesta noticia hi podreu trobar un petit recull de les fotos que es van fer durant els diferents actes i que en son moltes més de les exposades aquí. Qui n’estigui interessat en veure-les totes i poder demanar còpies, estaran a la seva disposició per poder-les visionar a les oficines del Club.

En el sopar hi va haver els corresponents parlaments de les personalitats assistents, entre elles el ex senador Josep Maldonado, el President de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, la ex-capitana de l’equip nacional de waterpolo, Jenifer Pareja, i també de Anna Tarrés, entrenadora de l’equip de sincronitzada de Ucraïna que va fer 4ª als darrers Jocs Olímpics i actual coordinadora de la secció al Club Kalipolis. Tots ells van destacar l’esforç del nostre Club en mantenir la vocació formativa en l’esport i l’esperit familiar dels seus Socis.

També al final del sopar es va fer entrega de les plaques commemoratives als socis que complien 25 i 50 anys d’antiguitat en el Club així com el reconeixement públic als diferents equips que han competit aquest any defensant els colors del nostre Club en diferents especialitats i categories, waterpolo, tennis pàdel, triatló, etc.

Des d’aquesta junta, volem agrair a tots els Socis  la seva fidelitat i el seu recolzamen.

Una molt cordial salutació a tots!!!