Cursets de Natació

natacion

Aci tens a la teva disposició els nostres cursos de natació: aprén a nedar acompanyat pels nostres monitors titulats de forma progressiva i adaptada a la teva edat i nivell: dóna les teves primeres braçades, inicia’t en les tècniques bàsiques de natació, perfecciona la teva tècnica o submergeix-te amb els més petits de la casa en la seva primera experiència aquàtica. T’esperem al Club de Natació de Montjuïc!

Cursets per a nens - De 3 a 5 anys i de 6 a 15 anys

 

natacionjoven2Els nens de 3 a 5 anys es familiaritzen ràpidament amb el medi aquàtic. Durant aquesta etapa, se’ls ensenya a fer petits desplaçaments sense ajut del material auxiliar, a desenvolupar la coordinació i el domini de la seus moviments en posició dorsal i ventral i s’inicien en els exercicis bàsics de respiració.


PETITS
De 3 a 5 anys
INFANTILS
De 6 a 15 anys
HORARIS
A escollir,
1, 2 o 3 dies
a la setmana
Dimecres 18:15 a 19:00
Divendres 18:30 a 19:15
Dissabtes 11:30 a 12:15

 

Cursets per a adults - +16 anys

 

natacion2En aquestes classes, es pretén la familiarització i posterior desplaçament en el medi aquàtic amb l’ajuda de material auxiliar inicial fins que sigui possible l’exercici sense la seva ajuda, així com aconseguir una bona capacitat de resistència acompanyada d’un bon domini dels diferents estils de natació (crol, esquena i braça).


Ens adaptem a les teves necessitats i horaris! Preguntan’s a les Oficines del Club o trucant al 93 331 82 88

Calendari any 2019/2020

1er Trimestre D’Octubre a Decembre de 2019
2on Trimestre De Gener a Març de 2020
3er Trimestre D’Abril a Juny de 2020

Necessites més informació?

Per a més informació sobre la natació al Club, fes una ullada a les nostres Instal·lacions aquàtiques.

Normativa General dels Cursets de Natació

  • És obligatori l’ús de casquet de bany (a partir dels 3 anys d’edat) i de sabatilles d’aigua (tipus xancleta). Aconsellem portar barnús.
  • El/la monitor/a, recollirà al grup corresponent en el punt de trobada dels cursetistes. Cal estar en el punt de trobada i accedir al vestuari 15 minuts abans de l’inici del curs, s’ha de presentar el rebut i/o carnet de cursetista en la recepció de la piscina i/o al monitor de natació corresponent abans d’iniciar activitat.
  • Als vestidors només podrà accedir un acompanyant  per a nen/es fins als 7 anys. No està permès per part de l’acompanyant entrar a la zona de la piscina a veure les classes.
  • És obligatori complir la normativa dels cursos de natació (control d’accés al punt de trobada, vestuaris socis, accés als vestidors familiars, etc …)
  • Es prega no asistir a les classes en cas de patir qualsevol malaltia que pugui perjudicar als altres cursetistes.

 

Comments are closed