Tennis

La secció de tennis compta amb 9 pistes de tennis de terra batuda en un lloc únic de Barcelona. La tranquil·litat i la pau que es respiren, fan que la pràctica d’aquest esport sigui en unes condicions excel·lents.

Hi ha una llarga tradició de tennis al Club, pel que podem comptar amb jugadors de tots els nivells i d’edats molt diverses.

Durant l’any es realitzen diferents tornejos, en diferents modalitats (individual i dobles), segons nivells i de diferents temàtiques com poden ser campionats de pares i fills, 12 hores de tennis, carnestoltes (amb disfresses), en diferents franges horàries …

Comptem amb una escola de tennis de dilluns a dissabte per a nens d’entre 4-17 anys, formant grups d’iniciació, perfeccionament i competició. També disposem d’escola d’adults, tant de classes particulars com en grups segons nivell de joc.

En representació del Club, disposem d’equips en les categories de aleví, infantil i cadet tant femení com masculí. A més, hi ha dos equips femenins absoluts. Un competeix en la lliga de la dona treballadora i l’altre a la lliga Egara.

 

Amb la col·laboració de:

Comments are closed