Pàdel

A la secció de Pàdel del C.N. Montjuïc comptem amb una borsa de més de 120 jugadors distribuïts per nivells en diversos grups per a que els jugadors puguin organitzar partides entre ells. A carrec de la formació de nous esportistes, disposem de classes de pàdel personalitzades al teu nivell i amb horaris totalment flexibles. Per a més informació sobre les classes i els cursos disponibles per a Socis i No Socis, colsulteu la secció Classes de Pàdel.

Al llarg de l’any s’organitzen 2 Tornejos Institucionals: el Torneig “Sant Jordi” (Abril) i la “Diada del Soci” (Setembre) on els jugadors poden gaudir d’un cap de setmana de competició en format americà on a partir de quarts de final, els partits són al millor de 3 sets. També lloguem les nostres instal·lacions de Pàdel per a que organitzadors externs puguin realitzar Campionats, els Socis del Club compten amb descomptes especials a les inscripcións d’aquests esdeveniments respecte al públic extern.

A l’actualitat comptem amb tres equips de pàdel (format per 50jugadors) que disputa la “Lliga Padelcat per Equips” amb un equip masculí a Primera Categoría i el segon equip masculí i el femení a Segona Categoria.

En juny d’aquest any, l’equip masculí del Pàdel C.N. Montjuïc va quedar Campió de Catalunya a la Lliga Padelcat a Segona Categoría.

Comments are closed