Piscina

La nostra piscina Olímpica és sense cap dubte el cor del Club, però no és l’única instal·lació aquàtica de què disposem al vostre servei. Actualment el Club compta amb tres piscines especialitzades destinades a diferents activitats i serveis. Si estàs interessat en l’activitat i l’esport aquàtic, fes un cop d’ull a les nostres Activitats Dirigides i als nostres Cursets de Natació.

piscin1

piscina 7 piscina pequeña piscina 8 piscina vista
  • Piscina Gran – De mesures Olimpiques, 50 x 21 mi 2 m de profunditat mitjana, aquesta piscina no només acull les activitats i cursos dels quals gaudeixen els Socis del Club, també és escenari de nombroses activitats lúdiques, especialment durant les campanyes estivals i importants esdeveniments esportius oficials al llarg de l’any. Aquesta piscina es troba descoberta a l’estiu i coberta i climatitzada a l’hivern gràcies a un globus.
  • Piscina infantil – Aquesta piscina descoberta i accessible durant els mesos estivals és una zona d’esbarjo per als nens de fins a 8 anys.

Horaris

De dilluns a divendres de 7:00 a 23:00 hores- Dissabtes de 8.00 a 22.00 hores.  –  Diumenges i Festius d’hivern de 8:00 a 15:00 hores. Diumenges i Festius d’estiu de 8.00 a 22.00 hores

 

Comments are closed