Entrenador Personal

entrenador

El CNM posa en marxa un nou servei, destinat als socis/es que vulguin un entrenament individualitzat, adaptat a les seves necessitats. Els plans d’entrenament són personalitzats i adaptats als seus objectius, tenint en compte els seus hàbits, alimentació i horaris. Una alternativa que dóna resultats reals, una forma de treballar exhaustiva, aprofitant fins l’últim segon del temps que es dedica a la salut del cos.

Programes personalitzats d’entrenament personal

  • Programa relax: Sessió específica en la que el seu entrenador, li donarà les eines necessàries per assolir un estat de relaxació total, acompanyat d’estiraments que l’ajudaran a millorar la flexibilitat. La música i l’ambient relaxant, farà que oblidi les tensions i l’estrès de cada dia.
  • Programa reducció de pes: Programa específic per perdre pes i millorar els hàbits alimentaris, la força de voluntat i el progrés de les capacitats condicionals (força i resistència).
  • Programa natació: Per aprendre i perfeccionar les tècniques de natació, respirar correctament, millorar la tècnica, adquirir progressos en la resistència cardiovascular i muscular i augmentar la confiança en el medi aquàtic.
  • Programa rehabilitació: Programa per prevenir i millorar determinades lesions. Ajudarà a reforçar els músculs, millorar la flexibiulidad, treballar de forma segura i evitar moviments o exercicis contraproduents.
  • Programa definició: Augmenta la massa muscular, la força i la potència, defineix la musculatura i modela el cos.

Nutrició y dietètica

  • Pèrdua de pes, definició i augment de la massa corporal: Consta d’un seguiment mensual o quinzenal, en la qual es prepara una valoració del client, per conèixer els seus hàbits esportius i alimentaris i saber on vol enfocar el seu objectiu. Seguidament es realitzen unes fitxes d’antropometria i mesures corporals, per deduir el metabolisme basal aproximat al dia, control de mesures corporals, mesures de percentatge de greix, però ossi, pes muscular, etc. Un cop rebuda la informació necessària per a l’entrenador, es passa a executar la planificació específica per a l’objectiu de la persona corresponent, en la qual entren programes d’entrenament i planificació alimentària. cada 15 o 30 dies, torna a valorar el treball realitzat durant aquest temps, per veure les millores realitzades i fer els canvis necessaris per a continuar amb l’evolució desitjada.

Comments are closed