Campus d’Estiu CN Montjuïc!

Benvolguts Socis, Sòcies i també tots els participants en les nostres activitats:

Ja és aquí l’estiu i amb ell arriba també l’hora del Campus d’Estiu del Club Natació Montjuïc. Pensat i dissenyat per promoure la pràctica de l’esport i fomentar la companyonia entre els seus participants.

Adreçat a nens i nenes entre 3 i 17 anys i per practicar tota una variada sèrie d’esports com la natació, el waterpolo, el tennis, el pàdel, el futbol, ​​així com d’altres jocs esportius i d’entreteniment i activitats lúdiques diverses adequades a cada edat.

Ho hem preparat amb tota la il·lusió perquè el participant pugui gaudir plenament de l’entorn natural del nostre Club Natació Montjuïc!

Us esperem!!!

Per inscriure-us cal omplir el formulari d’inscripció que pot descarregar al peu d’aquesta pàgina i fer-lo arribar, degudament emplenat i signat, a les oficines del Club, adjuntant a més els documents requerits.

Per a més informació sobre el Campus, us adjuntem a continuació el tríptic de l’esdeveniment. En cas de dubtes no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 331 82 88, a través del correu electrònic campus@cnmontjuic.cat o acudint a les oficines del Club Natació Montjuïc al c/ Segura 36, 08038 Barcelona!