2on. Repte de 100 x 100 Club Natació Montjuïc – 8 de desembre de 2019

2n. Repte de 100 x 100 Club Natació Montjuic
8 de Desembre de 2019

 

 

El repte consisteix en realitzar una activitat de natació plena d’alegria i compartir entre atletes de la família aquàtica a través de braçades entre amics, companys i equips de natació, triatló, aigües obertes i waterpolo. El repte estarà organitzat pel Club d’Natació Montjuïc i el suport d’altres equips participants.

L’objectiu principal és realitzar 100 sèries de 100 metres nedant a la piscina de 50 metres del Club de Natació Montjuïc, podran ser part d’aquesta activitat tota persona que sàpiga nedar molt bé. No cal culminar completament les 100 sèries de 100 metres per participar, pots plantejar el teu propi repte complint els temps establerts de sortida. Els nedadors que decideixin participar en el repte ho fan sota la seva responsabilitat i declaren estar en forma física i psíquica per poder nedar sota les condicions pautades per l’organització.

El diumenge 8 de desembre de 2019 a partir de les 9:00 es donarà l’obertura de les instal·lacions a tots els participants de l’esdeveniment, el qual té pautat començar a partir de les 10.00.

Descripció del repte:

 

Les 100 sèries de 100 metres nedant estarà dividida en 5 blocs, cada bloc consisteix a culminar 20 sèries de 100 metres amb un descans de 3 minuts entre cada bloc per l’avituallament, els temps de cada bloc per a la sortida estarà distribuït de la següent manera :

  • 1er. bloc: 1´50”
  • 2n. bloc: 1´50”
  • 3r. bloc: 1´55”
  • 4t. bloc: 1´55”
  • 5é. bloc: 2´00”

Modalitats per participació:

Podran participar de dues formes: individual o per equips (relleu)

  • Individual: el participant nedarà els 5 blocs corresponent a l’repte, 10 Kms
  • Per relleu: els participants que realitzin aquesta modalitat formaran equip amb un nombre de 2 a 5 nedadors i faran torns amb els seus companys al carrer assignada, en el moment de nedar només podrà estar nedant un integrant de l’equip en el bloc que hagi acordat, els canvis només es podran realitzar únicament entre la finalització de cada bloc.

Aquesta activitat de l’Repte és l’oportunitat de gaudir d’un matí esportiu entre amics i companys sense cap tipus de competició ni premi, per tal, els participants podran nedar en l’estil que desitgin i fer servir qualsevol material que desitgin: aletes, pales, pull-Bouy , respectant els límits de sortida i descansos establerts.


L’Avituallament:

Cada nedador és responsable del seu propi avituallament, l’organització convida a tots els participants a contribuir portant fruites, pastissos, xocolates …. Per fer un compartir entre tots els nedadors durant els descansos.


Ús d’imatge:

Els nedadors participants accepten que la seva imatge o dels seus acompanyants puguin aparèixer en fotos, vídeos presos per l’organització de El Club Natació Montjuïc o qualsevol mitjà de comunicació que cobreixi l’esdeveniment.


Aparcament:

El Club de Natació Montjuïc ofereix aparcament gratuït per a tots els participants i acompanyants a l’esdeveniment a les seves instal·lacions.

A l’formalitzar la inscripció, els participants de l’Repte de 100 x 100 de Club Natació Montjuïc accepten tots els punts d’aquestes condicions.


Inscripció:

L’inscripció es realitzarà a través del web www.cnmontjuic.cat ia les Oficines de l’Club, quota màxima 80 nedadors.

Les dades sol·licitades recol·lectats per mitjà de la inscripció només serviran per confirmar la inscripció i informar qualsevol detall relacionat amb l’esdeveniment, no es farà cap altre ús de les dades facilitades pels participants.

Inscriu-te!

Inscripció web tancada. Els interessats a participar de les 100 x 100 poden fer la seva inscripció directament a la piscina el diumenge 8 de desembre a partir de les 9:00.

Comments are closed