Torneig 12 hores de Tennis al CNM

 

Ja estan obertes les inscripcions per a les 12 hores de tennis que es celebraran al CN Montjuïc el proper dissabte 15 de Juny per als seus socis!. Cada jugador participarà a tres partits, un a cada modalitat del torneig: individual, dobles i dobles mixtes. El preu d’inscripció és de 15 € i inclou samarreta de regal, pica pica i obsequis. Hi haurà trofeus per als guanyadors.

Els socis interessats en inscriure’s, han d’indicar la seva talla de samarreta (S, M, L, XL) a l’hora d’apuntar-se. Les inscripcions es poden realitzar desde el formulari que trobareu a continuació, presencialment a la recepció del Club o a través del correu electrònic gessoci@cnmontjuic.cat. Per a més informació, podeu trucar al 93 331 82 88 en horari d’Oficina.

La data límit per apuntar-se serà el proper dimarts 28 de maig.

Us hi esperem!!

 

 

Per a inscriure’s es necessari ser Soci del CNM

Nom i Cognoms*

Data de naixement*

Talla de samarreta*

Telèfon*

Correu electrònic*

Accepto les condicions d'ús i la política de privacitat

*El Club Natació Montjuïc us informa que disposa d’un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, així com un arxiu documental i un altre audiovisual general que contenen dades i informació de caràcter personal que formen part de la BASE DE DADES GENERAL D’ADMINISTRACIÓ DEL CLUB NATACIÓ MONTJUÏC.
La finalitat de la seva creació, existència, manteniment i ús és el tractament de la informació i les dades amb la finalitat de prestar els serveis i activitats que ens sol·liciteu, mantenir-vos informats de les nostres activitats i donar complimenta les finalitats del Club Natació Montjuïc.
Els destinataris de la informació i de les dades són tots els departaments i col·laboradors del Club Natació Montjuïc que siguin necessaris per al compliment de les finalitats expressades al paràgraf anterior, els estaments oficials als quals estem obligats a cedir les seves dades, així com els centres sanitaris corresponents en cas d’urgència.
El Club Natació Montjuïc en el desenvolupament dels seus serveis i activitats pot realitzar reportatges de caràcter fotogràfic i audiovisual als participants i podrà, amb les finalitats esmentades, publicar-lo en els seus mitjans propis, com ara, pàgines web, revistes, altres publicacions, catàlegs comercials de difusió d’activitats o cedir-los a entitats col·laboradores o d’informació general (mitjans de comunicació).
La negativa a facilitar les dades demanades suposarà la impossibilitat de ser atès ordinàriament en els nostres serveis i tindrà com a conseqüència la impossibilitat de participar en les activitats sol·licitades.
En tot cas i en qualsevol moment, podeu consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-vos que tractem les vostres dades dirigint-vos a les nostres oficines, situades al carrer Segura,36 de Barcelona, o bé per mail al correu cnm@cnmontjuic.cat
Tot això segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'RD 1720/2007 de 21 de desembre de desenvolupament de la mateixa, la Llei 34/2002, d' 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i del Comerç Electrònic i les Directives 95/46/CE i 2000/31/CE. Pot consultar la nostra política de privacitat per a méss informació.

 

Comments are closed