Caps de setmana d’Americanes al Pàdel – 10 de maig de 2019

La secció de pàdel del CN Montjuïc engega aquest cap de setmana una sèrie de competicions americanes que se celebraran tots els divendres i dissabtes. Es tracten de sessions d’unes dues hores amb partits de 20 minuts. Els guanyadors de cada enfrontament pugen de pista en el següent duel, mentre que els perdedors baixen de pista. Cada sessió té una capacitat màxima de 20 persones.

Amb aquesta nova iniciativa, la secció vol dinamitzar les noves pistes de pàdel del CN Montjuïc, estrenades aquest mes de març.

Inscripcions

 

Les inscripcions es faran per la pagina web a “connecta’t” apartat “cursos i escoles” on es farà el pagament corresponent. Les instruccions per conectar-se es poden veure aquí.

També caldrà emplenar el formulari adjunt per comunicar la composició de la parella, tot i que l’inscripció l’ha de fer individualment cada jugador.

JUGADOR 1

JUGADOR 2


Accepto les condicions d'ús i la política de privacitat

*El Club Natació Montjuïc us informa que disposa d’un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, així com un arxiu documental i un altre audiovisual general que contenen dades i informació de caràcter personal que formen part de la BASE DE DADES GENERAL D’ADMINISTRACIÓ DEL CLUB NATACIÓ MONTJUÏC.
La finalitat de la seva creació, existència, manteniment i ús és el tractament de la informació i les dades amb la finalitat de prestar els serveis i activitats que ens sol·liciteu, mantenir-vos informats de les nostres activitats i donar complimenta les finalitats del Club Natació Montjuïc.
Els destinataris de la informació i de les dades són tots els departaments i col·laboradors del Club Natació Montjuïc que siguin necessaris per al compliment de les finalitats expressades al paràgraf anterior, els estaments oficials als quals estem obligats a cedir les seves dades, així com els centres sanitaris corresponents en cas d’urgència.
El Club Natació Montjuïc en el desenvolupament dels seus serveis i activitats pot realitzar reportatges de caràcter fotogràfic i audiovisual als participants i podrà, amb les finalitats esmentades, publicar-lo en els seus mitjans propis, com ara, pàgines web, revistes, altres publicacions, catàlegs comercials de difusió d’activitats o cedir-los a entitats col·laboradores o d’informació general (mitjans de comunicació).
La negativa a facilitar les dades demanades suposarà la impossibilitat de ser atès ordinàriament en els nostres serveis i tindrà com a conseqüència la impossibilitat de participar en les activitats sol·licitades.
En tot cas i en qualsevol moment, podeu consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-vos que tractem les vostres dades dirigint-vos a les nostres oficines, situades al carrer Segura,36 de Barcelona, o bé per mail al correu cnm@cnmontjuic.cat
Tot això segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’RD 1720/2007 de 21 de desembre de desenvolupament de la mateixa, la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i del Comerç Electrònic i les Directives 95/46/CE i 2000/31/CE. Pot consultar la nostra política de privacitat per a méss informació.

Comments are closed