Dia de la Dona al CNM

Ajornament del día de la dona:

Benvolguts Socis, Sòcies i demés participants en el Dia de la Dona:

Donades les previsions meteorològiques previstes per demà dissabte dia 24 de març, ens veiem obligats a suspendre la Jornada festiva anunciada i ajornar-la per més endavant. La majoria de les activitats programades eren a l’exterior i, davant del 90% de probabilitat de pluja previst , considerem inviable la seva realització.

Malgrat tot, mantindrem l’activitat de Zumba oberta a tots els que hi vulgueu participar ja que aquesta es realitzarà a la sala d’activitat dirigides i en el seu horari previst de 10:30 a 12:00 h.
La Jornada del Dia de la Dona serà traslladada al mes d’abril en una data encara per determinar però que anunciarem amb suficient antelació. Esperem i desitgem que hi assistiu amb la mateixa il·lusió que heu mostrat per aquesta donada la gran acceptació que havia obtingut i la participació que teníem prevista. Des de la Direcció volem agrair-vos la vostra col·laboració i participació en la propera Diada de la Dona. Nosaltres prepararem l’esdeveniment amb tota la il·lusió, èmfasi i esforç que es mereix.

Con ja sabreu, teníem prevista una oferta per a tots aquells participants que tinguéssiu intenció de fer-vos soci aquest dia. Us comuniquem que es mantindrà aquesta oferta per a tos els inscrits que vingueu demà dissabte. La oferta consisteix en gaudir dels mesos d’abril, maig i juny per 99€ i sense matricula. És una gran oportunitat per formar part del nostre Club i per un preu realment atractiu.

Agraïm la vostra comprensió i recordeu que US ESPEREM!!!

Comments are closed